Vapaapäivä Kairosmajalla

Vietämme suunniteltua vapaata Kairosmajalla Pyhällä. Tulimme eilen Tapionniemestä Onnellisten latua (Onnellisten hiihto 28.3.2020) suurkiitos Teuvolle, joka kävi ladun meille aamusella avaamassa! Saatammepa tulla ensi vuoden tapahtumaan murtsikoilla osallistumaan, jos aikataulut sopivat😊.

Vietimme siis edellisen yön Tapionniemen Kyläkartanossa, jonne latu meidät toi. Paikka on kyläläisten talkoovoimin kunnostama kyläkoulusta aktiiviseksi monitoimikeskukseksi, jossa on tarjolla majoitusta sekä juhlatiloja ja monenmoista toimintaa. Kiitoksia hyvästä asiakaspalvelusta Marjatalle. Suosittelemme poikkeamaan ja yöpymään! Tapioniemen kylän henki elää vireänä ja toiminta on palkittu Vuoden lappilaisena kylänä 2019.

Tänään perjantaina huollamme varusteita ja lepäilemme, mutta aamulla taas liikkeelle kohti Luostoa ja sieltä Sodankylään.

Tänään vietetään meille kaikille tärkeätä Talvisodan päättymisen 80-vuotispäivää – pidetään lippu korkealla🇫🇮!

One Comment

  • Late P. sanoo:

    Mukavia kuulumisia taas teiltä Tuulentytöt! Luosto saattaa vetää teitä kuin mangneetti lystin pitoon! Hauskuutta olisitte myös ansainneet! Ps: Minäkin olen retkeillyt Pyhällä yhden ruskaviikon. Mahtavia maisemia. Etenkin se pitkä isokuru ja karhunjuoma lampi jne..

Vastaa