Tuulentytöt Expedition 2017

Tuulentyttöjen retkiblogi

Tuulentyttöjen blogissa kerrotaan retkikunnan valmistautumisesta jäätikön ylitykseen ja lyhyitä päivityksiä Grönlannista luvassa myös matkan aikana. Tervetuloa mukaan seikkailuumme!
8.6.2015

Tapaaminen Janakkalassa − treeniä ja ammuntaa

Kirjaudu järjestelmään

Kommentoidaksesi artikkelia kirjaudu ensin sisään!

Käyttäjätunnus (sähköpostisi?):
Salasana:

 

Jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy!

Salasana unohtunut?

Rekisteröidy blogin seuraajaksi

Rekisteröitymällä blogin seuraajaksi saat mahdollisuuden kommentoida blogin artikkeleita. Kommentin yhteydessä ei näytetä seuraajan sähköpostia, pelkästään nimi tai nimimerkki. Sähköpostin on kuitenkin oletava toimiva, sillä rekisteröityminen tapahtuu sähköpostin välityksellä. Sähköpostiasi ei käytetä suoramarkkinointi tms. tarkoituksiin.

Nimi tai nimimerkki: Sähköposti:
Salasana:
Salasanan varmistus:

 

Lisää kommentti artikkeliin

 

Kesäkuussa 2015 jatkoimme retkikuntana valmistautumistamme ja kokoonnuimme Janakkalaan. Tälle tapaamiselle olimme suunnitelleet aiheeksi nousujohteisen kunnon kehittämisen, jossa oli tarkoitus saada eväitä /potkua omaan treenaamiseen sekä eväitä kehonhuoltoon ja kunnon kohottamista tukevaan ravitsemukseen. Toinen tärkeä aihe tapaamisellemme oli aseen käsittely ja ammuntaharjoittelu sekä tehdä päätöksiä retkikuntamme asioiden suhteen, jotta saimme asioita vietyä taas eteenpäin. Perjantai-iltana kokoonnuimme Parolan harjulle, jossa Jonna Kaarlo ohjasi meille renkaanvetotreenit Parolan harjun rinteissä. Renkaanvedon ja mäkitreenin jälkeen Jonna puhui meille kunnon kehitystä tukevasta ravitsemuksesta. Treenin ja luennon päätteeksi siirryttiin Rähäkän kylään, Janakkalaan Jaana luo.
Lauantaiaamuna kuntoilu jatkui. Olimme tähän projektiin ryhtyessämme sopineet, että käytämme lähipiirimme osaamista valmistautuessamme Grönlannin jäätikön ylitykseen. Jenna Vanhatalo (Jaana tytär), fysioterapeutti ja urheilua aktiivisesti harrastava, oli suunnitellut meille lauantaipäivän ohjelman.
Heti aamusta siirryimme Aulangon maisemiin Hämeenlinnaan, missä Jenna oli valmistautunut vetämään meille lisää lihaskuntoa mm. Aulangon rappusissa porrastreeni yhdistettynä kuntopiiri harjoituksia sekä kävelysauvoilla rinnettä ja metsäpolkua pitkin kulkien. Jennalta saimme erinomaisen hyviä vinkkejä omiin treeneihimme.
Myöhemmin lauantai- iltana siirryimme vielä Ahvenistolle Hämeenlinnaan, missä Jenna ohjasi meille uimarannan nurmikolla kehonhuoltoa. Tämän jälkeen saunoimme Ahveniston rantasaunalla ja jatkoimme retkikuntamme suunnittelua Jaanalla.
Sunnuntaina oli sitten määrä aloittaa yhteiset ammunta harjoittelut. Siirryimme Rengon ampumaradalle, missä meidän kanssamme radalla puuhasivat Joutjärven Erän, Jaana metsästysseuran, jahtikaverit Teemu Simenius ja Tommi Juottonen. He antoivat meille oppeja aseenkäsittelyyn ja ammuntaan.
Sitten olikin antoisa ja ohjelmaa täynnä oleva viikonloppu ohi. Kaikki saivat jälleen lisää potkua omaan tekemiseensä ja tästä oli hyvä jatkaa eteenpäin tavoitteessamme.