Tuulentytöt Expedition 2017

Tuulentyttöjen retkiblogi

Tuulentyttöjen blogissa kerrotaan retkikunnan valmistautumisesta jäätikön ylitykseen ja lyhyitä päivityksiä Grönlannista luvassa myös matkan aikana. Tervetuloa mukaan seikkailuumme!
28.4.2017

Pakkaslunta

Kirjaudu järjestelmään

Kommentoidaksesi artikkelia kirjaudu ensin sisään!

Käyttäjätunnus (sähköpostisi?):
Salasana:

 

Jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy!

Salasana unohtunut?

Rekisteröidy blogin seuraajaksi

Rekisteröitymällä blogin seuraajaksi saat mahdollisuuden kommentoida blogin artikkeleita. Kommentin yhteydessä ei näytetä seuraajan sähköpostia, pelkästään nimi tai nimimerkki. Sähköpostin on kuitenkin oletava toimiva, sillä rekisteröityminen tapahtuu sähköpostin välityksellä. Sähköpostiasi ei käytetä suoramarkkinointi tms. tarkoituksiin.

Nimi tai nimimerkki: Sähköposti:
Salasana:
Salasanan varmistus:

 

Lisää kommentti artikkeliin

 

27.4.2017 Tyyntä ja heikkoa tuulta, pakkasta, heikkoa lumisadetta, aurinkoista. Yöllä oli satanut untuvaista ja kimaltelevaa pakkaslunta. Hiihdimme pehmoisessa ja hiljaisessa maisemassa. Iltaa kohti pakkanen kiristyi. Päiväretken ahkerointiaika 9 tuntia.

Yhteensä 3 kommenttia

Blogin seuraaja Satu kommentoi 28.4.2017 klo 10:09

Mainiota matkantekkoo sinne valkoiseen jäämaailmaan. Siellä ei taida kiinnittää huomiota viikonpäiviin, mutta hyvää viikonloppua. Jatkukoon taipaleenne suotuisasti. "Tie vain jatkuu jatkumistaan, ovelta mistä sen alkavan nään" (Lainaus Bilbo Reppulilta).

Blogin seuraaja Risse kommentoi 28.4.2017 klo 15:36

Hei te urheat naiset! Upean pitkiä 8-9h vaelluksia olette tehneet. Voin vain kuvitella miten ihana ja kaunis hiljaisuus ja puhtaus on teillä siellä. Nauttikaa! Matkalla Riihimäeltä Kuhmoisiin oli kymmenittäin kurkia ruokailemassa sänkipellolla ja muutama laulujoutsenkin näkyi. Nyt olemme Päijänteen rannalla, jäät ovat sulaneet. Muuten kevät on seisahtanut tyystin, kenties jäänyt odottamaan teidän paluuta

Blogin seuraaja Risse kommentoi 28.4.2017 klo 15:38

Jatkuu: Vielä toivotamme teille muistotikasta, upeaa ja etenkin turvallista matkaa! T: Risse ja Jarmo