Tuulentytöt Expedition 2017

Tuulentyttöjen retkiblogi

Tuulentyttöjen blogissa kerrotaan retkikunnan valmistautumisesta jäätikön ylitykseen ja lyhyitä päivityksiä Grönlannista luvassa myös matkan aikana. Tervetuloa mukaan seikkailuumme!
12.5.2017

Aurinkoa näkyvissä 10.-11.5

Kirjaudu järjestelmään

Kommentoidaksesi artikkelia kirjaudu ensin sisään!

Käyttäjätunnus (sähköpostisi?):
Salasana:

 

Jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy!

Salasana unohtunut?

Rekisteröidy blogin seuraajaksi

Rekisteröitymällä blogin seuraajaksi saat mahdollisuuden kommentoida blogin artikkeleita. Kommentin yhteydessä ei näytetä seuraajan sähköpostia, pelkästään nimi tai nimimerkki. Sähköpostin on kuitenkin oletava toimiva, sillä rekisteröityminen tapahtuu sähköpostin välityksellä. Sähköpostiasi ei käytetä suoramarkkinointi tms. tarkoituksiin.

Nimi tai nimimerkki: Sähköposti:
Salasana:
Salasanan varmistus:

 

Lisää kommentti artikkeliin

 

10.-11.5.2017 Molempina aamuina olemme saaneet herätä auringonpaisteeseen, pikkupakkaseen ja tuuli on loistanut poissaolollaan. Mono on haukannut kilometrejä ja hiihtäjää on hymyilyttänyt. Kolmistaan hiihdetyn kolmen viikon jälkeen näimme muutakin elollista toimintaa, toinen retkikunta katosi horisonttiin. Emme ole tosin ihmisvilinää kaivanneetkaan, vaan nauttineet jäätikön hiljaisuudesta. Nyt on aika uinahtaa ja kerätä voimia huomiselle hiihtopäivälle. Kauniita unia! Päiväretkien ahkerointiaika yhteensä 19 tuntia

Yhteensä 6 kommenttia

Blogin seuraaja Ellu V kommentoi 12.5.2017 klo 06:53

Vaihtelu virkistää, kun ei tarvitse koko ajan tahkota vastatuuleen. Nousua edelleen, muttei enää pitkää! Etenette melkoisin harppauksin toisin kuin Suomen kevät. Kuuraa vastapäisen talon katolla tuttuun tapaan. Hieno päivitys Arktisesta neuvostosta, viestimieheltä varmaan onnistuu sen välitys suoraan Niinistöllekin. Kiitokset vaan minunkin puolestani Arille, joka mahdollistaa ainutlaatuisen retken seuraamisen! Ihme, että olette onnistuneet näkemään muita, kun ei retkikuntia kuitenkaan ruuhkaksi asti ole. Nauttikaa jäätikön rauhasta ja upeista maisemista. Valaisevatko kuu ja tähdet valkeaa kenttää?

Blogin seuraaja Marjaana kommentoi 12.5.2017 klo 07:19

Moikka Jaana ja muut supernaiset!! Tästä teidän blogin seuraamisesta on muodostunut osa minun aamurutiineja

Blogin seuraaja Marjaana kommentoi 12.5.2017 klo 07:20

Moikka Jaana ja muut supernaiset!! Tästä teidän blogin seuraamisesta on muodostunut osa minun aamurutiineja. Samalla, kun lappaa puuroa omaan että Veikon suuhun niin luen mitä jäätiköllä on tapahtunut. Ja voi vitsi, on teillä ollut kyllä seikkailua kerrakseen, ei muuta voi kuin ihailla teidän rohkeutta!! Loistavaa, että kelit ovat parantuneet ja nyt suksi varmasti luistaa sitäkin paremmin. Hurjasti tsemppiä teille kaikille!!

Blogin seuraaja Jani kommentoi 12.5.2017 klo 08:25

Moikka! Jani ja Vilho seuraavat mielenkiinnolla matkaanne. Voimia koitoksiin :)

Blogin seuraaja Satu kommentoi 12.5.2017 klo 11:21

Mukava kuulla että matkanteko etenee välillä myös hymyillen. Nauttikaa oleskelusta hienossa maisemassa. Voimia ja tsemppiä kilometreihn, jotka vähenevät pala kerrallaan.

Blogin seuraaja Tanja L kommentoi 12.5.2017 klo 20:44

Se on moro naiset! Hienosti tuntuu suksi luistavan ja vastatuulesta huolimatta matka taittuvan, pienet pilkut kartalla lisääntyvät mukavasti. Hieman koukuttava tämä teidän bloki. Vanhis sun työvaatteet pukkarin kaapin päällä edelleen paikoillaan eli ei syytä huoleen =). Iloisia kilometrejä ja eikös se niin menny et kaikki ruokakilot piti syödä ja karkkia kilokaupalla eli muistakaahan karkkipäivät. Tsemppiä ja tasaisia kilometrejä. PS Kiitos viestimies Arille viestien välittämisestä!