Tuulentytöt Expedition 2017

Tuulentyttöjen retkiblogi

Tuulentyttöjen blogissa kerrotaan retkikunnan valmistautumisesta jäätikön ylitykseen ja lyhyitä päivityksiä Grönlannista luvassa myös matkan aikana. Tervetuloa mukaan seikkailuumme!
10.5.2017

Seuraajille 10.5.17

Kirjaudu järjestelmään

Kommentoidaksesi artikkelia kirjaudu ensin sisään!

Käyttäjätunnus (sähköpostisi?):
Salasana:

 

Jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy!

Salasana unohtunut?

Rekisteröidy blogin seuraajaksi

Rekisteröitymällä blogin seuraajaksi saat mahdollisuuden kommentoida blogin artikkeleita. Kommentin yhteydessä ei näytetä seuraajan sähköpostia, pelkästään nimi tai nimimerkki. Sähköpostin on kuitenkin oletava toimiva, sillä rekisteröityminen tapahtuu sähköpostin välityksellä. Sähköpostiasi ei käytetä suoramarkkinointi tms. tarkoituksiin.

Nimi tai nimimerkki: Sähköposti:
Salasana:
Salasanan varmistus:

 

Lisää kommentti artikkeliin

 

Tuulentytöille toimitettu kommentit välillä 7.-9.5.17 tänään. Kun malttavat herätä niin luettavaa riittää terv Ari Ja tänään kohti Itä-Suomea valmistelemaan Joensuu- Jukola-viestiä omalta osaltani. PS. vielä kerkeää ilmottautumaan. . .

Yhteensä 2 kommenttia

Blogin seuraaja Mika kommentoi 10.5.2017 klo 12:45

Miten teillä on siellä lämpötilat vaihdelleet? Hyviä hiihtokelejä!

Blogin seuraaja PetriK kommentoi 11.5.2017 klo 17:24

Katselin sääkarttoja ja tuulensuuntia erityisesti. Ennusteissa tuuulensuunnat pyöriin kovasti "harjanteella". Tuuleeko siellä eri suunnista? Itärannikolla on 20m/s pöhinät mutta sinne ylös on luvattu tyynempää ja myötäistä. Toivotaan että nuo povaukset pitää kutinsa. Täällä MTV3'n Pekka Pouta sai kansainvälistä huomiota ja 3.5 miljoonaa katselua sääennustevideolle, jossa repesi nauruun useaan otteeseen. Syynä oli pari huonosti nukuttua yötä ja jatkuvat lumisateet etelä-suomessa. Eli nukkukaa hyvin, niin pokka pitää päivälläkin. /petrik