Tuulentytöt Expedition 2017

Tuulentyttöjen retkiblogi

Tuulentyttöjen blogissa kerrotaan retkikunnan valmistautumisesta jäätikön ylitykseen ja lyhyitä päivityksiä Grönlannista luvassa myös matkan aikana. Tervetuloa mukaan seikkailuumme!
25.4.2017

Tuulta riittää

Kirjaudu järjestelmään

Kommentoidaksesi artikkelia kirjaudu ensin sisään!

Käyttäjätunnus (sähköpostisi?):
Salasana:

 

Jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy!

Salasana unohtunut?

Rekisteröidy blogin seuraajaksi

Rekisteröitymällä blogin seuraajaksi saat mahdollisuuden kommentoida blogin artikkeleita. Kommentin yhteydessä ei näytetä seuraajan sähköpostia, pelkästään nimi tai nimimerkki. Sähköpostin on kuitenkin oletava toimiva, sillä rekisteröityminen tapahtuu sähköpostin välityksellä. Sähköpostiasi ei käytetä suoramarkkinointi tms. tarkoituksiin.

Nimi tai nimimerkki: Sähköposti:
Salasana:
Salasanan varmistus:

 

Lisää kommentti artikkeliin

 

23.4.2017 Kovaa tuulta, lunta, ei näkyvyyttä. Jäimme odottamaan sään selkenemistä. Yötä vasten niin kävikin. Leiripuhteiksi rakentelua ym.

Yhteensä 2 kommenttia

Blogin seuraaja Jyrki P. kommentoi 25.4.2017 klo 09:24

Nyt sai aamun naurut. Luin ensin, että "Leiripuhteiksi rakastelua ym.", mutta eihän siinä ihan niin lukenut, kun silmiä hieraisi ja luki uudelleen, heh. :D

Blogin seuraaja Anne Pippuri-Kiiski kommentoi 26.4.2017 klo 22:57

Tervehdys teille Tuulentyöt teidän varsin puuhakkaalle reissulle!Reilu viikko reissua takana, siiis lyhyellä matikalla 1/4 matkasta taitettuna. Teidän maisemat käy kateeksi, täällä tulee loskaa poikittain taivaalta Vapun edellä! Kiva olisi saada muutama kuva maisemista, ahkioista ja aamumeikin teosta!!!Jaanalle erikoisterveiset toivottaa Anne P-K