Tuulentytöt Expedition 2017

Tuulentyttöjen retkiblogi

Tuulentyttöjen blogissa kerrotaan retkikunnan valmistautumisesta jäätikön ylitykseen ja lyhyitä päivityksiä Grönlannista luvassa myös matkan aikana. Tervetuloa mukaan seikkailuumme!
17.5.2017

Seuraajille 17.5.17

Kirjaudu järjestelmään

Kommentoidaksesi artikkelia kirjaudu ensin sisään!

Käyttäjätunnus (sähköpostisi?):
Salasana:

 

Jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy!

Salasana unohtunut?

Rekisteröidy blogin seuraajaksi

Rekisteröitymällä blogin seuraajaksi saat mahdollisuuden kommentoida blogin artikkeleita. Kommentin yhteydessä ei näytetä seuraajan sähköpostia, pelkästään nimi tai nimimerkki. Sähköpostin on kuitenkin oletava toimiva, sillä rekisteröityminen tapahtuu sähköpostin välityksellä. Sähköpostiasi ei käytetä suoramarkkinointi tms. tarkoituksiin.

Nimi tai nimimerkki: Sähköposti:
Salasana:
Salasanan varmistus:

 

Lisää kommentti artikkeliin

 

Tuulentytöille toimitettu kommentit välillä 14.-17.5. Eilen illalla ja tänään terv Ari

Yhteensä 3 kommenttia

Blogin seuraaja Seija kommentoi 18.5.2017 klo 12:13

Tuulentytöille valtavasti tsemppiä - loppumatka näyttäisi häämöttävän, vaikkakin se hurrrja alamäki näyttäisi olevan vielä edessäpäin :) Kiitollisuudella mietin, että voin olla tällä tavalla osallisena jännittävällä matkallanne!! Kuka olisi uskonut, että iltaisin luette siellä meidän kommenttejamme Grönlannin paksun jään päällä. Unelmat toteutuvat, kun vain kuljemme niitä kohti.Parahinta onnea loppureissuunne - Tampereella odotamme viikonlopun lämpöennätyksiä, luvassa 20 lämpöastetta! t. seija ja retkiladyt

Blogin seuraaja Lea N kommentoi 18.5.2017 klo 21:05

Iltaterveiset Lylystä! Kyllä se rannikko jo häämöttää teille, alatte olla jo kalkkiviikoilla. Täällä on hurrattu Suomen hienoa jääkiekkopeliä - niin sitä mennä heilahtivat neljän parhaan joukkoon! Ensiviikonlopuksi on luvattu kesäistä keliä. Suunnittelemme lähteä Vanhaan mummulaan laittamaan paikkoja kesäkuntoon. Jaksamista ja puhtia teille loppurutistukseen ja tarkkoja silmiä ja korvia vahtivuoroihin. Erikoishalaukset Jennille! Turvallisia kilometrejä teille kaikille tv. Lea, Pekka ja muu sakki

Blogin seuraaja PetriK kommentoi 18.5.2017 klo 21:22

Mielenkiinnolla seurataan retkikunnan kuulumisia ja sääsatelliitteja. Tyyntyykö viikonlopuksi ja tuleeko t-paitakelit? Kiihtyykö vauhti kun ahkiot kevenee ja alamäki vie ...? Kestääkö kalusto ja riitääkö muonat? Koska näkyy jotain muutakin kuin lunta ja taivasta? Jaksamisia puurtamiseen! T Petri PS Päivän luontohavainnot: Näätä KeoKarkun pihalta, pikkutrappi Nokia.