Tuulentytöt Expedition 2017

Tuulentyttöjen retkiblogi

Tuulentyttöjen blogissa kerrotaan retkikunnan valmistautumisesta jäätikön ylitykseen ja lyhyitä päivityksiä Grönlannista luvassa myös matkan aikana. Tervetuloa mukaan seikkailuumme!
15.4.2017

Sananen treeneistä

Kirjaudu järjestelmään

Kommentoidaksesi artikkelia kirjaudu ensin sisään!

Käyttäjätunnus (sähköpostisi?):
Salasana:

 

Jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy!

Salasana unohtunut?

Rekisteröidy blogin seuraajaksi

Rekisteröitymällä blogin seuraajaksi saat mahdollisuuden kommentoida blogin artikkeleita. Kommentin yhteydessä ei näytetä seuraajan sähköpostia, pelkästään nimi tai nimimerkki. Sähköpostin on kuitenkin oletava toimiva, sillä rekisteröityminen tapahtuu sähköpostin välityksellä. Sähköpostiasi ei käytetä suoramarkkinointi tms. tarkoituksiin.

Nimi tai nimimerkki: Sähköposti:
Salasana:
Salasanan varmistus:

 

Lisää kommentti artikkeliin

 

Pikkuhiljaa alkaa matkakuume nousta. Koko ajan on mielessä mitä on mahdollisesti unohdettu, ovatko kaikki luvat kunnossa, vakuutukset ja muu paperihomma hoidettu. Omia akkuja on ladattu samalla kun on opiskeltu mukana olevien laitteiden ja virtapankkien lataus- ja muita ominaisuuksia. Kroppaa on viimemetreillä rääkätty vain kevyesti, mutta muuten kaikilla on ollut kiireistä työmaalla ja muutenkin elämässä. ”Massakausi” tuntuu tukalalta ja vyötärö kiristää, kyllä nyt pitäisi päästä kuluttamaan kalliilla hankittua vararavintoa. Sopimuksen mukaan valmistautuminen on syömisen lisäksi sisältänyt paljon erilaista liikuntaa. Renkaanveto on lajikohtaisena varmaankin parasta harjoittelua ja sitä on sovitusti tehty vähintään 100 tuntia viime keväästä. Lisäksi kaikkea mahdollista on kokeiltu kulloisenkin tilanteen ja kelin mukaan. Suosikkilajeja on ollut renkaanvedon ohella uinti, vesijumppa, juoksu, kuntosali, hiihtovaeltelu, kahvakuula, pyöräily jne. Nyt paljastamme treenien salaisuuden, ei mitään järkeä, mutta muuten mukavaa.
Talvikauden suosikit, pulkassa painoina kahvakuulat ja kivet ja huomaa liikkeen tiukka etuveto.
Renkaanveto on suosikkilaji! Käynnissä hyötyliikunta eli laskettelurinteiden kunnostus – puut on kaadettu etukäteen
Yhdellä aloitin, mutta nyt menee jo kolme, panokset kovenee!
Koiraretkeily on retkeilyä, jossa koirat määräävät vauhdin ja emäntä suunnan, toivottavasti.
Kovemman tason itsensä rääkkääminen koki huippuhetkiä pohjoisen rakkakivikoissa.
Kesäkaudella avovesiuintitreenit herkisti. Kuin suoraan Kummelista – kotiasiat kunnossa ja vesi on aika hieno elementti!
Nuppu Nurminen on vahvasti sitä mieltä, että kuntoilut on kuntoiltu ja nyt pitäisi päästä jäätikölle! Mutta ensin pieni lepo pulkassa…