Tuulentytöt Expedition 2017

Tuulentyttöjen retkiblogi

Tuulentyttöjen blogissa kerrotaan retkikunnan valmistautumisesta jäätikön ylitykseen ja lyhyitä päivityksiä Grönlannista luvassa myös matkan aikana. Tervetuloa mukaan seikkailuumme!
23.10.2016

Ulkoilun turvallisuus -seminaari, viestintäpuolta ja ammuntaharjoitukset

Kirjaudu järjestelmään

Kommentoidaksesi artikkelia kirjaudu ensin sisään!

Käyttäjätunnus (sähköpostisi?):
Salasana:

 

Jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy!

Salasana unohtunut?

Rekisteröidy blogin seuraajaksi

Rekisteröitymällä blogin seuraajaksi saat mahdollisuuden kommentoida blogin artikkeleita. Kommentin yhteydessä ei näytetä seuraajan sähköpostia, pelkästään nimi tai nimimerkki. Sähköpostin on kuitenkin oletava toimiva, sillä rekisteröityminen tapahtuu sähköpostin välityksellä. Sähköpostiasi ei käytetä suoramarkkinointi tms. tarkoituksiin.

Nimi tai nimimerkki: Sähköposti:
Salasana:
Salasanan varmistus:

 

Lisää kommentti artikkeliin

 

Tampereella järjestettiin 22.10.2016 ulkoilun turvallisuutta käsittelevä nelituntinen Turvallisesti tuntureilla -seminaari useamman ulkoiluun ja retkeilyyn eri tavoilla linkittyvän yhdistyksen sekä viranomaisten yhteistyönä. Sampolan isoon auditorioon oli pakkautunut lähes 400 aiheesta kiinnostunutta henkilöä ja lisäksi noin 150 seurasi seminaaria livenä netin välityksellä. Mekin istuimme täyden auditorion lehtereillä kuuntelemassa hyviä alustuksia sekä antoisia ja ajatuksia herättäviä keskusteluja ulkoilun turvallisuuteen liittyvistä aiheista. Iso osa käsitellyistä asioista oli jo tuttua, mutta paljon hyvää ja uuttakin tarttui mukaan tukemaan omaa turvallisuusajatteluamme.
Seminaarin jälkeen kokoonnuimme pohtimaan viestintää nettisivujemme suunnittelijan ja toteuttajan Erkki Mäkelän kanssa. Sunnuntaina jatkoimme Sahalahdesssa vielä viestintäaiheen parissa, suunnitellen ja hypistellen mukaan lähtevää viestintäkalustoa ja tutkaillen tarkemmin samalla Grönlannin karttoja. Taustatukena meillä oli myös kahden retkikuntalaisen kotijoukkoja. He ovatkin jo hyvin tottuneita tiiviiseen yhteydenpitoomme ja ravaamiseen vuoroin toistemme luona viikonlopputapaamisissa, ja ovat olleet hienosti apunamme ja hengessä mukana projektimme alusta saakka. Tiiviin suunnitteluviikonlopun päätteeksi kävimme sunnuntaina vielä koko porukan voimin Mustakorven ampumaradalla ja hioimme osumatarkkuutta reissuun mukaan lähtevillä kivääreillämme.