Tuulentytöt Expedition 2017

Tuulentyttöjen retkiblogi

Tuulentyttöjen blogissa kerrotaan retkikunnan valmistautumisesta jäätikön ylitykseen ja lyhyitä päivityksiä Grönlannista luvassa myös matkan aikana. Tervetuloa mukaan seikkailuumme!
21.5.2017

Vesihiihtoa 19.5.17

Kirjaudu järjestelmään

Kommentoidaksesi artikkelia kirjaudu ensin sisään!

Käyttäjätunnus (sähköpostisi?):
Salasana:

 

Jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy!

Salasana unohtunut?

Rekisteröidy blogin seuraajaksi

Rekisteröitymällä blogin seuraajaksi saat mahdollisuuden kommentoida blogin artikkeleita. Kommentin yhteydessä ei näytetä seuraajan sähköpostia, pelkästään nimi tai nimimerkki. Sähköpostin on kuitenkin oletava toimiva, sillä rekisteröityminen tapahtuu sähköpostin välityksellä. Sähköpostiasi ei käytetä suoramarkkinointi tms. tarkoituksiin.

Nimi tai nimimerkki: Sähköposti:
Salasana:
Salasanan varmistus:

 

Lisää kommentti artikkeliin

 

19.5.17 Aamulla whiteout ja maassa uutta märkää lunta. Aamupäivällä irrottelimme nousukarvoja suksista, koska lumi tarttui pohjiin eikä eteenpäin päässyt. Kun suksi taas luisti, hiihdimme paitahihasillaan helteiseltä tuntuvassa kelissä. Puhdas hanki kimalteli hopeisena ja taivas oli sininen. Lounastauolla otimme kuvia ajatuksella "suhteeni jäätikköön ja tähän vaellukseen". Lounaan jälkeen ahkiot alkoivat käyttäytyä alamäessäikävästi kiemurrellen minne sattuu. Vaihtelimme hieman painoja ja jo vain ahkiot talttuivat ja kulkivat loppupäivän siivosti perässä. Iltapäivästä tuuli alkoi voimistua. Paahteinen auringonpaiste oli sulattanut kaiken lumen ja jään ahkioihin ja leirissä meitä odotti huoltohommat. Purimme ahkiot ja kuivattelimme tavarat ennen muita iltatouhuja. Vesihiihtoa 9 tuntia.

Yhteensä 2 kommenttia

Blogin seuraaja Eija H kommentoi 22.5.2017 klo 12:48

Mahtavaa matkantekoa teillä ja hienoa saada seurata etenemistänne ja tekemisiänne ! Nyt vaan valppautta sekä turvallista ja mukavaa loppumatkaa!

Blogin seuraaja Mika kommentoi 22.5.2017 klo 13:23

Huikea veto! tarkkana loppuun saakka. Kiva kun palaatte ja päästään kuulemaan seikkailuista tarkemmin!