Tuulentytöt Expedition 2017

Tuulentyttöjen retkiblogi

Tuulentyttöjen blogissa kerrotaan retkikunnan valmistautumisesta jäätikön ylitykseen ja lyhyitä päivityksiä Grönlannista luvassa myös matkan aikana. Tervetuloa mukaan seikkailuumme!
7.5.2017

Pystyssä pysytään 5.5.17

Kirjaudu järjestelmään

Kommentoidaksesi artikkelia kirjaudu ensin sisään!

Käyttäjätunnus (sähköpostisi?):
Salasana:

 

Jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy!

Salasana unohtunut?

Rekisteröidy blogin seuraajaksi

Rekisteröitymällä blogin seuraajaksi saat mahdollisuuden kommentoida blogin artikkeleita. Kommentin yhteydessä ei näytetä seuraajan sähköpostia, pelkästään nimi tai nimimerkki. Sähköpostin on kuitenkin oletava toimiva, sillä rekisteröityminen tapahtuu sähköpostin välityksellä. Sähköpostiasi ei käytetä suoramarkkinointi tms. tarkoituksiin.

Nimi tai nimimerkki: Sähköposti:
Salasana:
Salasanan varmistus:

 

Lisää kommentti artikkeliin

 

5.5.17 Liikkeelle lähdettiin heti kun suksilla pysyi pystyssä eli iltapäivän puolella. Iltaa kohti tuuli laantui ja hiihtelimme leppoisassa kelissä leiriin. Meidän ja suksien mielestä oli mukava päästä taas liikekannalle. Suksilla täytyy hiihtää, sukset tykkää että niillä hiihdetään. Päiväretken ahkerointiaika 6 tuntia.

Yhteensä 3 kommenttia

Blogin seuraaja Anne Pippuri-Kiiski kommentoi 8.5.2017 klo 20:07

Terve!Reilu viikko,niin ootte himpessä!Hieno homma!Noposestihan tää aika on loppujen lopuksi mennyt!Näkemisiin pian!Kaikille voimahalit!Anne P-K

Blogin seuraaja Lea N kommentoi 8.5.2017 klo 21:41

Tarveiset Lylystä! Aamulla oli maa valkoisena yön sateista,että tälaista toukoäkuuta täällä. Kisakatsomo eläytyy Suomi-Tsekki peliin, eka erä menossa ja Suomi johtaa 2-0.Toivottavasti säät suosivat ja matkanne jatkuu turvallisesti. Erityishalaukset Jenniĺe!! Tv.Lea,Pekka ja pesue

Blogin seuraaja Esko kommentoi 8.5.2017 klo 22:22

Voimia loppumatkaan! Esko