Tuulentytöt Expedition 2017

Tuulentyttöjen retkiblogi

Tuulentyttöjen blogissa kerrotaan retkikunnan valmistautumisesta jäätikön ylitykseen ja lyhyitä päivityksiä Grönlannista luvassa myös matkan aikana. Tervetuloa mukaan seikkailuumme!
13.5.2017

Kestävyysurheilua 13.5.17

Kirjaudu järjestelmään

Kommentoidaksesi artikkelia kirjaudu ensin sisään!

Käyttäjätunnus (sähköpostisi?):
Salasana:

 

Jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy!

Salasana unohtunut?

Rekisteröidy blogin seuraajaksi

Rekisteröitymällä blogin seuraajaksi saat mahdollisuuden kommentoida blogin artikkeleita. Kommentin yhteydessä ei näytetä seuraajan sähköpostia, pelkästään nimi tai nimimerkki. Sähköpostin on kuitenkin oletava toimiva, sillä rekisteröityminen tapahtuu sähköpostin välityksellä. Sähköpostiasi ei käytetä suoramarkkinointi tms. tarkoituksiin.

Nimi tai nimimerkki: Sähköposti:
Salasana:
Salasanan varmistus:

 

Lisää kommentti artikkeliin

 

12.5.2017 Tänään lähdimme matkaan aurinkoisessa ja kirpeässä pakkassäässä. Päivän mittaan saimme vähentää vaatetta auringon porottaessa kuumasti. Iltapäivällä keli muuttui kuin veitsellä leikaten. Alkoi tuulla jäätävästi, taivas meni pilveen ja lumi pöllysi. Päätimme päivän olevan leiriä vaille valmis. Illallisen äärellä olemme pohtineet olevamme kestävyysurheilijoita, reissu sen kun kestää ja kestää. Päiväretken ahkerointiaika 8 tuntia.

Yhteensä 4 kommenttia

Blogin seuraaja Kaarina kommentoi 13.5.2017 klo 13:55

Joko siellä "lasketellaan" kohti itärantaa? Turvallisia kilometrejä edelleen!

Blogin seuraaja kepo kommentoi 13.5.2017 klo 16:43

Moi Marjo ja terkkuja Mazar-e-Zarifista, lämpöä täällä n 40 eli liikaa! Onneksi sitä näkyy riittäneen hieman teillekkin, ja suksikin tuntuu luistavan niin että kohta se reuna häämöttää...ja joka veto tuo kotiin päin! Tsemppiä ja terkkuja kanssahiihtäjille, t Keijo

Blogin seuraaja Tapsa kommentoi 13.5.2017 klo 21:06

Moi Tuulentytöt! Melkosia päiviä ootte vedelly siellä. Hienoa että aurinko paistaa sielläkin. Toivottavasti saatte nauttia hienoista keleistä ja toivotaan suksen luistavan :) Oltiin tänään Marjan kanssa kisaamasaa Spring Adventuressa Siuntion mahtavan kauniissa maisemissa ja aurinko paistoi koko päivän :) Tosi kiva päivä. Toivottavasti teillä siellä kaikki sujuu hienosti ja me seurataan ja jännitetään tarkkaan teidän kulkua :) Voikaa hyvin! Ps. Arille terkkuja ja kiitoksia hienosti hoidetusta viestimiehen hommasta :)

Blogin seuraaja Marja Karkusta kommentoi 13.5.2017 klo 21:24

Myös täällä opistolla on seurattu tiiviisti, kiinnostuneina ja suurella kunnioituksella ja ihailulla matkaanne. Kiitos kun pääsemme tällä tavalla mukaan seikkailuunne! Turvallista loppumatkaa!