Tuulentytöt Expedition 2017

Tuulentyttöjen retkiblogi

Tuulentyttöjen blogissa kerrotaan retkikunnan valmistautumisesta jäätikön ylitykseen ja lyhyitä päivityksiä Grönlannista luvassa myös matkan aikana. Tervetuloa mukaan seikkailuumme!
29.4.2017

Punainen tupa 28.4

Kirjaudu järjestelmään

Kommentoidaksesi artikkelia kirjaudu ensin sisään!

Käyttäjätunnus (sähköpostisi?):
Salasana:

 

Jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy!

Salasana unohtunut?

Rekisteröidy blogin seuraajaksi

Rekisteröitymällä blogin seuraajaksi saat mahdollisuuden kommentoida blogin artikkeleita. Kommentin yhteydessä ei näytetä seuraajan sähköpostia, pelkästään nimi tai nimimerkki. Sähköpostin on kuitenkin oletava toimiva, sillä rekisteröityminen tapahtuu sähköpostin välityksellä. Sähköpostiasi ei käytetä suoramarkkinointi tms. tarkoituksiin.

Nimi tai nimimerkki: Sähköposti:
Salasana:
Salasanan varmistus:

 

Lisää kommentti artikkeliin

 

28.4.2017 Keli ja hiihtopäivä kuin toisinto eilisestä. Tänään, kuten jokaisen hiihtopäivän päätyttyä, pystytimme punaisen tupamme keskelle jäälakeutta. Tupamme on reilun kolmen neliön tilaihme. Keittiö, olohuone, kuivaushuone ja makuuhuone tiiviisti yhdessä. Näiden lisäksi asumukseen kuluu absidi, joka toimii eteisenä, varastona, pesuhuoneena ja myrskyllä myös vessana. Toisesta absidista otetaan vedeksi sulatettava lumi. Täällä elelemme sulassa sovussa suojassa jäätikön hurjiltakin keleiltä. Päiväretken ahkerointiaika 9 tuntia.

Yhteensä 1 kommentti

Blogin seuraaja Anne Pippuri-Kiiski kommentoi 1.5.2017 klo 09:27

Terve taas teille!Kerkeääkö siellä paljon kuvaamaan tunnelmia meille odottaville kotiintuomisina?Siksi toisekseen näin talviretkeilykurssitkin käyneenä, ymmärrän toki että välineethän voivat vaikka jäätyä,joten ainoat kuvat ovat mielikuvat, joita sitten kerrotte!Kiva tuo teidän kuvauksenne suuresta residenssisstänne kyllä on! Hyvää matkan jatkoa teille ja erikosterveiset taas Jaanalle! Anne P-K