Tuulentytöt Expedition 2017

Tuulentyttöjen retkiblogi

Tuulentyttöjen blogissa kerrotaan retkikunnan valmistautumisesta jäätikön ylitykseen ja lyhyitä päivityksiä Grönlannista luvassa myös matkan aikana. Tervetuloa mukaan seikkailuumme!
25.4.2017

Vettä sataa

Kirjaudu järjestelmään

Kommentoidaksesi artikkelia kirjaudu ensin sisään!

Käyttäjätunnus (sähköpostisi?):
Salasana:

 

Jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy!

Salasana unohtunut?

Rekisteröidy blogin seuraajaksi

Rekisteröitymällä blogin seuraajaksi saat mahdollisuuden kommentoida blogin artikkeleita. Kommentin yhteydessä ei näytetä seuraajan sähköpostia, pelkästään nimi tai nimimerkki. Sähköpostin on kuitenkin oletava toimiva, sillä rekisteröityminen tapahtuu sähköpostin välityksellä. Sähköpostiasi ei käytetä suoramarkkinointi tms. tarkoituksiin.

Nimi tai nimimerkki: Sähköposti:
Salasana:
Salasanan varmistus:

 

Lisää kommentti artikkeliin

 

24.4.2017 Kovaa tuulta, aamulla selkeää, aamupäivällä räntää ja vettä. Neljän hiihtotunnin jälkeen leiriin läpimärkinä. Kovan kelin vuoksi mars tuulimuurin rakennukseen. Teltassakin sataa vettä eikä varusteita saa kuivaksi. Kaikki kuitenkin ehjänä ja tallessa, niin varusteet kuin Tuulentytötkin. Päiväretken ahkerointiaika 4 tuntia.

Yhteensä 4 kommenttia

Blogin seuraaja Jyrki P. kommentoi 25.4.2017 klo 09:11

Hämeenlinnassa ja Janakkalassa sataa lunta ja maa on kohta valkea. Toivottavasti keli kylmenisi sielläkin, jottei vesisateessa tarvitse hiihtää. Tsemppiä tuleviin päiviin!

Blogin seuraaja Juhani A kommentoi 25.4.2017 klo 11:07

Kesää pukkaa sinnekkin; toivon todella että pakastuu ja matkanne jatkuu mukavammin ja saamme seurata jännittäen etenemistänne. On tää mahtavaa että voi seurata hmm nojatuolista käsin reissuanne. Kiitos ja ihan tolokuttomasti voemmoo hiihtopelilöehen siirtelyyn ku kelj parannoo.

Blogin seuraaja Satu kommentoi 25.4.2017 klo 12:03

Kovasti olette olleet ajatuksissani. Sain itse pienen maistiaisen valkoisesta maisemasta kun olin vasta Kilpisjärvellä. Nauttikaa lumen ja jään maailmasta ja pärjäilkäähän siellä erilaisten kelien keskellä. Mieluummin tietysti aurikoa ja lunta kuin märempää sorttia.

Blogin seuraaja Risse kommentoi 25.4.2017 klo 17:34

Terveiset Riihimäeltä! Upeaa seurata etenemistänne ja blogia. Toivottavasti vesisateet loppuvat. Onko mitään eläimiä näkynyt? Västäräkkejä on jo täällä, vaikka joka päivä sataa lunta! Vuohenputkea ja nokkosta on jo paikoin. Voimia ja ilon pisaroita matkaanne