Tuulentytöt Expedition 2017

Tuulentyttöjen retkiblogi

Tuulentyttöjen blogissa kerrotaan retkikunnan valmistautumisesta jäätikön ylitykseen ja lyhyitä päivityksiä Grönlannista luvassa myös matkan aikana. Tervetuloa mukaan seikkailuumme!
14.4.2017

Punnitaan, mitataan ja pakataan ja uudestaan…

Kirjaudu järjestelmään

Kommentoidaksesi artikkelia kirjaudu ensin sisään!

Käyttäjätunnus (sähköpostisi?):
Salasana:

 

Jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy!

Salasana unohtunut?

Rekisteröidy blogin seuraajaksi

Rekisteröitymällä blogin seuraajaksi saat mahdollisuuden kommentoida blogin artikkeleita. Kommentin yhteydessä ei näytetä seuraajan sähköpostia, pelkästään nimi tai nimimerkki. Sähköpostin on kuitenkin oletava toimiva, sillä rekisteröityminen tapahtuu sähköpostin välityksellä. Sähköpostiasi ei käytetä suoramarkkinointi tms. tarkoituksiin.

Nimi tai nimimerkki: Sähköposti:
Salasana:
Salasanan varmistus:

 

Lisää kommentti artikkeliin

 

Retkikunta kokoontui 11.4 pakkaamaan reissukamoja. Koko päivän säätämisen ja punnitsemisen tuloksena saimme kasaan mukavan näköiset paketit. Matkaan lähtee kolme ahkiosettiä, joissa jokaisessa on kaksi ahkiota päällekkäin ja tarkoin mietityt matkatavarat. Jokainen ahkiosetti sisältöineen painaa sallitut 30 kg. Lisäksi mukana on jokaisen oma 23 kg matkakassi ja 8 kg käsimatkatavara, yksi yhteinen lisäkassi, suksipakkaus sekä aselaukku. Perillä odottaa etukäteen ostettu 35 litraa bensaa ja 5 litran kanisterit. Ruokavarastoja täydennämme vielä Kangerlussuaqin kaupasta ennen jäätikölle lähtöä.
Matkatavarat on punnittu etukäteen ja kaikilla on suurin piirtein samanpainoiset ja muutenkin samanlaiset varusteet. Samanlaisuus ei helpota telttaelämää, kun pienessä tilassa touhuaa kolme ihmistä. Tulemme varmaan kaipaamaan päiväkodistakin tuttuja nimilappuja.