Tuulentytöt Expedition 2017

Tuulentyttöjen retkiblogi

Tuulentyttöjen blogissa kerrotaan retkikunnan valmistautumisesta jäätikön ylitykseen ja lyhyitä päivityksiä Grönlannista luvassa myös matkan aikana. Tervetuloa mukaan seikkailuumme!
25.5.2017

Seuraajille 25.5.17

Kirjaudu järjestelmään

Kommentoidaksesi artikkelia kirjaudu ensin sisään!

Käyttäjätunnus (sähköpostisi?):
Salasana:

 

Jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy!

Salasana unohtunut?

Rekisteröidy blogin seuraajaksi

Rekisteröitymällä blogin seuraajaksi saat mahdollisuuden kommentoida blogin artikkeleita. Kommentin yhteydessä ei näytetä seuraajan sähköpostia, pelkästään nimi tai nimimerkki. Sähköpostin on kuitenkin oletava toimiva, sillä rekisteröityminen tapahtuu sähköpostin välityksellä. Sähköpostiasi ei käytetä suoramarkkinointi tms. tarkoituksiin.

Nimi tai nimimerkki: Sähköposti:
Salasana:
Salasanan varmistus:

 

Lisää kommentti artikkeliin

 

Viestejä menee tytöille nonstoppina koko ajan Tv Ari

Yhteensä 7 kommenttia

Blogin seuraaja Ellu V kommentoi 25.5.2017 klo 10:51

Sylintäydeltä onnentoivotuksia Jaanalle! Olipa melkoiset esivalmistelut juhlapäivälle! Kyllä vuosikymmenen vaihtuminen noilla lukemilla jokaiselle jotakin aiheuttaa, mutta tämä on huippu! Viimeinen lasku rannalle oli aikaaviepä, mutta enpä (onneksi) osannut kuvitellakaan, mitä kaikkea siihen sisältyi. Olette te hurjia mimmejä!!

Blogin seuraaja Tiia kommentoi 25.5.2017 klo 11:50

Onnea Vanhis! Ja te kaikki! Olette niin olleet mielessäni, olen välillä itsekin "hiihdellyt" siellä jossain, äheltänyt ahkiota perässäni, nauranut vedet silmissä, ihastellut ympärilläni olevaa maailmaa... Mielikuvitus on mahtava voima :D Ja voin vain kuvitella, miltä tuntuu jakaa tuo kokemus yhdessä, olla porukkana siellä ja tehdä tuo kaikki yhdessä. Ootte niin mun sankareita!

Blogin seuraaja Eija H kommentoi 25.5.2017 klo 12:51

Mahtava teko teiltä kaikilta kolmelta. Onnittelut kaikille historiallisesta suorituksesta ja erityisonnittelut ja iso hali Jaanalle 50v johdosta. Tervetuloa takaisin kotiin! <3

Blogin seuraaja Anja kommentoi 25.5.2017 klo 16:27

Hurjasti Onnea Vanhikselle

Blogin seuraaja Marja kommentoi 25.5.2017 klo 19:16

Onnea teille kaikille, teitte sen, hetkeäkään en edes epäillyt, jos jokin on mahdollista, niin se kyllä onnistuu. Onnea Jaanalle, huikea tapa viettää synttäriä, en yhtään ihmettelisi vaikka Jaana olisi kaivanut kakun jostakin ahkion syövereistä. Innolla odotan teitä kotisuomeen ja lisää kuulumisia. Tervetuloa kotiin. Marja

Blogin seuraaja Anne Pippuri-Kiiski kommentoi 25.5.2017 klo 21:10

Hyvää Syntymäpäivää Jaana toivottaa Anne

Blogin seuraaja Hannilat kommentoi 26.5.2017 klo 11:50

Hienoa Tuulentytöt, te teitte sen!!! Nuppusella kaikki edelleen hyvin, lähdemme kohta vapaapäivän kunniaksi pitkälle lenkille :) Tervetuloa Jenni brunssille sunnuntaina. Ilmoittele, kun tiedät aikataulustasi. Terveisiä koko Hanniloiden poppoolta!