Tuulentytöt Expedition 2017

Tuulentyttöjen retkiblogi

Tuulentyttöjen blogissa kerrotaan retkikunnan valmistautumisesta jäätikön ylitykseen ja lyhyitä päivityksiä Grönlannista luvassa myös matkan aikana. Tervetuloa mukaan seikkailuumme!
24.5.2017

Seuraajille 24.5

Kirjaudu järjestelmään

Kommentoidaksesi artikkelia kirjaudu ensin sisään!

Käyttäjätunnus (sähköpostisi?):
Salasana:

 

Jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy!

Salasana unohtunut?

Rekisteröidy blogin seuraajaksi

Rekisteröitymällä blogin seuraajaksi saat mahdollisuuden kommentoida blogin artikkeleita. Kommentin yhteydessä ei näytetä seuraajan sähköpostia, pelkästään nimi tai nimimerkki. Sähköpostin on kuitenkin oletava toimiva, sillä rekisteröityminen tapahtuu sähköpostin välityksellä. Sähköpostiasi ei käytetä suoramarkkinointi tms. tarkoituksiin.

Nimi tai nimimerkki: Sähköposti:
Salasana:
Salasanan varmistus:

 

Lisää kommentti artikkeliin

 

Ennen puolta yötä olevat kommentit menneet tytöille. Siis 23.5 Terv Ari

Yhteensä 4 kommenttia

Blogin seuraaja Ellu V kommentoi 24.5.2017 klo 06:34

Olo on helpottunut, kun jäätikkövaelluksenne on sujunut onnellisissa merkeissä loppuun asti. Leirimerkki on rannalla, eikä ilmeisesti tarvinnut käyttää merialuetta vauhdin jarrutukseen kiitoradan tavoin. Vastarannalle hiihdon mahdollisuus oli tietysti tuulentyttöläisittäin varmistettu etukäteen ; ). Teidän tunnelmianne ei pysty millään tavoittamaan, mutta tabletin ääressä liikutuksen kyyneleet eivät ole kaukana ja olen tosi iloinen puolestanne! Tämä on ollut upea, jännittävä matka myös näin kotioloissa tehtynä. Kiitos Tuulentytöille siitä, että teitte seikkailun seuraamisesta mahdollisen! Ehkä itse kunkin takaraivolle jää ajatus unelmista ja jäätikön tärkeydestä maapallolle. Lämpimät onnittelut teille jokaiselle!!!!!

Blogin seuraaja Risse kommentoi 24.5.2017 klo 09:22

Hurraaa!!! Upeaaa Mahtavaa! Merkkinne on rannikolla! Onnittelut teille kolmelle supernaisrlle ja suurkiitos Arille joka mahdollisttaa näin upeasti tiedonkulun. Mahtava seikkailu, kiitos ihanaiset mahdollisuudesta seurata seikkailuanne. Tervetuloa Suomeen, keräsin äsken narsisseja ja hiirenkorvallisia koivun oksia. Nokkoset ovat jo hyvän kokoisia. Täällä siis kaunis kevät ja iloiset seikkailunnne seuraajat ottavat teidät ilolla vastaan! T. Risse ja Jarmo

Blogin seuraaja Mika kommentoi 24.5.2017 klo 12:12

Onneksi olkoon ja tervetuloa Suomeen!

Blogin seuraaja Juhani A kommentoi 24.5.2017 klo 12:16

HUIKEETA! . . . Onnittelut suorituksestanne KAIKILLE .....Eritysesti Jaanalle ISON synttärin johdosta . . Varmasti ikimuistettavaaaaa . . . :)) :) HUIKEETA ! T: JuhaniA