Tuulentytöt Expedition 2017

Tuulentyttöjen retkiblogi

Tuulentyttöjen blogissa kerrotaan retkikunnan valmistautumisesta jäätikön ylitykseen ja lyhyitä päivityksiä Grönlannista luvassa myös matkan aikana. Tervetuloa mukaan seikkailuumme!
28.4.2017

Seuraajille 28.4

Kirjaudu järjestelmään

Kommentoidaksesi artikkelia kirjaudu ensin sisään!

Käyttäjätunnus (sähköpostisi?):
Salasana:

 

Jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy!

Salasana unohtunut?

Rekisteröidy blogin seuraajaksi

Rekisteröitymällä blogin seuraajaksi saat mahdollisuuden kommentoida blogin artikkeleita. Kommentin yhteydessä ei näytetä seuraajan sähköpostia, pelkästään nimi tai nimimerkki. Sähköpostin on kuitenkin oletava toimiva, sillä rekisteröityminen tapahtuu sähköpostin välityksellä. Sähköpostiasi ei käytetä suoramarkkinointi tms. tarkoituksiin.

Nimi tai nimimerkki: Sähköposti:
Salasana:
Salasanan varmistus:

 

Lisää kommentti artikkeliin

 

Tervehdy kaikille kirjottaneille Olen toimittanut tänään Tuulentytöille teidän ajalla 26.-28.4 kirjottamat kommentit joten heillä riittää jälleen päivän päätteeksi luettavaa Olivat otettuja edellisistä. Terv Ari Ps. tänään ei palannut mitään pohjaan. . .

Yhteensä 4 kommenttia

Blogin seuraaja Sokerimuruset kommentoi 28.4.2017 klo 19:57

Jennille: "Mulla on sua kova ikävä. Mä rakastan sua kovasti. Ja Jenni on myös tosi kiva." -Jiri "Mulla on Paavo Pesusieni -ilmapallo ja mä rakastan sua." -Jonttu Haleja ja tsemppiä teille!

Blogin seuraaja Lea N kommentoi 28.4.2017 klo 20:44

Perjantai-illan tsemppiterveiset Lylystä! Vappuviikonlopuksi on luvattu sadetta ja kylmää,vielä on jäätkin Lylynjärvessä. Voikaa hyvin ja onnekkaita matkakilometrejä!!!- Lea, Pekka & pesue

Blogin seuraaja Esko kommentoi 28.4.2017 klo 21:31

Kaikkea hyvää teille! Esko

Blogin seuraaja kepo kommentoi 29.4.2017 klo 06:00

Arto ja Keijo palaamassa vaimoineen Vätsärin viikolta Ivalossa. Kelit suosineet, hankikantoa riittänyt koko huhtikuun. Helppoja kelejä toivotaan myös urhealle kolmikolle! Artolta Marjolle: silmät auki, voi tulla lintuhavaintuja. Tsemppiä ja voimia, Keijo ja kumppanit