Tuulentytöt Expedition 2017

Tuulentyttöjen retkiblogi

Tuulentyttöjen blogissa kerrotaan retkikunnan valmistautumisesta jäätikön ylitykseen ja lyhyitä päivityksiä Grönlannista luvassa myös matkan aikana. Tervetuloa mukaan seikkailuumme!
23.4.2017

Jääraudat vaihtui suksiin

Kirjaudu järjestelmään

Kommentoidaksesi artikkelia kirjaudu ensin sisään!

Käyttäjätunnus (sähköpostisi?):
Salasana:

 

Jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy!

Salasana unohtunut?

Rekisteröidy blogin seuraajaksi

Rekisteröitymällä blogin seuraajaksi saat mahdollisuuden kommentoida blogin artikkeleita. Kommentin yhteydessä ei näytetä seuraajan sähköpostia, pelkästään nimi tai nimimerkki. Sähköpostin on kuitenkin oletava toimiva, sillä rekisteröityminen tapahtuu sähköpostin välityksellä. Sähköpostiasi ei käytetä suoramarkkinointi tms. tarkoituksiin.

Nimi tai nimimerkki: Sähköposti:
Salasana:
Salasanan varmistus:

 

Lisää kommentti artikkeliin

 

Aurinkoista ja kohtalaista tuulta,pientä pakkasta.Reitin etsintää railoalueella. Lounastauko ranskalaisten kanssa, ei ollut viiniä ja patonkia. Lounaan jälkeen jääraudat vaihtuivat suksiin ja meille koitti palauttava iltapäivähiihto. Päiväretken ahkerointiaika 8 tuntia.

Yhteensä 1 kommentti

Blogin seuraaja Ellu V kommentoi 23.4.2017 klo 10:09

Tervehdys Jaanalle ja koko retkikunnalle! Ihailen teitä rohkeita, sitkeitä naisia ja seuraan päivittäin etenemistänne arktisella jäätiköllä. Olosuhteet voivat olla arvaamattomat ja päiviin voi sisältyä yllätyksiä siinäkin mielessä, ettei koskaan voi tietää kenen kanssa lounastaa. Kansainvälisyyttä lumi- ja jääkentillä! Irlantilaisen matkatervehdyksen sanoin May the road rise up to meet you, the wind be always at your back and may God keep you in the palm of his hand until we meet again. Ellu V