Tuulentytöt Expedition 2017

Tuulentyttöjen retkiblogi

Tuulentyttöjen blogissa kerrotaan retkikunnan valmistautumisesta jäätikön ylitykseen ja lyhyitä päivityksiä Grönlannista luvassa myös matkan aikana. Tervetuloa mukaan seikkailuumme!
1.5.2017

Kovaa tuulta 29.4

Kirjaudu järjestelmään

Kommentoidaksesi artikkelia kirjaudu ensin sisään!

Käyttäjätunnus (sähköpostisi?):
Salasana:

 

Jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy!

Salasana unohtunut?

Rekisteröidy blogin seuraajaksi

Rekisteröitymällä blogin seuraajaksi saat mahdollisuuden kommentoida blogin artikkeleita. Kommentin yhteydessä ei näytetä seuraajan sähköpostia, pelkästään nimi tai nimimerkki. Sähköpostin on kuitenkin oletava toimiva, sillä rekisteröityminen tapahtuu sähköpostin välityksellä. Sähköpostiasi ei käytetä suoramarkkinointi tms. tarkoituksiin.

Nimi tai nimimerkki: Sähköposti:
Salasana:
Salasanan varmistus:

 

Lisää kommentti artikkeliin

 

29.4.2017 Aurinkoista, pientä pakkasta, aamulla kovaa tuulta, iltaa kohti kovenevaa tuulta. Aamun ensimmäiset hiihtotunnit kahlattiin pehmeissä kinoksissa ja vastatuulessa. Kuten sääennuste lupasi, iltapäivällä tuuli yltyi ja päätimme leiriytyä. Teltan suojaksi rakensimme tuulimuurin ja varauduimme pidempään teltassa oloon kaivamalla sisävessan ja varaamalla ruokaa telttaan. Ja jo vain yöllä tuuli.. Päiväretken ahkerointiaika 5 tuntia.

Yhteensä 1 kommentti

Blogin seuraaja Satu kommentoi 1.5.2017 klo 11:44

Minä täällä pänttään Ruissalon luontoa; tammilehtoa, lintuja ja kasveja, jotta tulevana lauantaina vetämäni retki onnistuisi. Samalla mietin teitä siellä teltan suojassa, piilossa tuulelta ja tuiskulta. Toivon mukaan tuuli on jo hellittänyt ja matkanne etenee suopeimmissa tuulissa. Täällä eiliset lumet sulivat ja huomenna menen tältä keväältä ensimmäistä kertaa polkupyörällä töihin. Vapputsemppiä matkantekkoon!