Tuulentytöt Expedition 2017

Tuulentyttöjen retkiblogi

Tuulentyttöjen blogissa kerrotaan retkikunnan valmistautumisesta jäätikön ylitykseen ja lyhyitä päivityksiä Grönlannista luvassa myös matkan aikana. Tervetuloa mukaan seikkailuumme!
8.5.2017

Aurinkoista 7.5.17

Kirjaudu järjestelmään

Kommentoidaksesi artikkelia kirjaudu ensin sisään!

Käyttäjätunnus (sähköpostisi?):
Salasana:

 

Jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy!

Salasana unohtunut?

Rekisteröidy blogin seuraajaksi

Rekisteröitymällä blogin seuraajaksi saat mahdollisuuden kommentoida blogin artikkeleita. Kommentin yhteydessä ei näytetä seuraajan sähköpostia, pelkästään nimi tai nimimerkki. Sähköpostin on kuitenkin oletava toimiva, sillä rekisteröityminen tapahtuu sähköpostin välityksellä. Sähköpostiasi ei käytetä suoramarkkinointi tms. tarkoituksiin.

Nimi tai nimimerkki: Sähköposti:
Salasana:
Salasanan varmistus:

 

Lisää kommentti artikkeliin

 

7.5.2017 Hieno aurinkoinen, lähes tyyni päivä. Suksi kulki kevyesti eikä ylämäki tuntunut juurikaan ylämäeltä. Illalla saimme taas lukea teiltä tulleita viestejä. Voitte uskoa kuinka piristävää niitä on lukea! Kiitos kuuluu myös viestimiehellemme Arille, joka jaksaa viestit meille välittää. Blogia kirjoittelemme teille inReach-laitteella, jolla voidaan lähettää ja vastaanottaa viestejä. Käytännössä kirjoitamme blogin 160:n merkin pätkissä Arille, joka siirtää tekstit blogiin. Ymmärtänette miksi päivityksemme ovat tiiviitä. Myös vastustamattomalla nukkumatin kutsulla on toisinaan osuutta asiaan. Muuta elektroniikkaa meillä on mukana satelliittipuhelin, meri-vhf, PLB-hätälähetin sekä vara-akkuja ja virtapankkeja. Päiväretken ahkerointiaika 10 tuntia.